Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ال کارنی تین L-Carnitine
#49
:beaten:يعني فيكه ؟ كلي پول دادم Confusedhocked:
Reply
#50
کارنی تین_ l


آیا این ماده می تواند چربی را سوزانده از تخریب عضلات جلو گیری کرده و انرژی مورد نیاز تمرینات را تامین کند؟ اگر به یک گزارش علمی برخورد کنید که در آن اشاره شده است ماده خاصی می تواند چربی را سوزانده گلیکوژن موجود در عضلات را ذخیره کرده , کاتابولیسم پروتئین عضلات را کاهش داده در نهایت به بهبود کارایی بدن و اجرای فعالیت های ورزشی کمک کرده و‏هیچ نوع عواقبی ندارد آیا علاقه مند می شوید؟


‏شاید طرح پرسش فوق کمی خنده دار به نظر برسد. در واقع به نظر می رسد کارنی تین – l ‏دقیقا همان ماده ای است که در بالا از آن نام بردیم. این ماده مورد توجه بسیاری از ورزشکاران برجسته پرورش اندام و ورزشکاران سایر ‏رشته ها قرار گرفته است .


کارنی تین چیست؟


‏کارنی تین _l از جمله مشتقات اسید هیدروکسی بوتیریک است . در گذشته تصور می شد یک نوع ویتامین ( ویتامین b1 ‏) باشد زیرا محققین کشف کردند که این ماده از جمله فاکتورهای ضروری در رژیم غذایی سوسک “تنبریو” می باشد ( گونه ای که اگر کارنی تین مکمل به لاروی آن نرسد از بین می رود . کارنی تین به لارو این سومک توانای می دهد تا اثر ذخایر چربی استفاده کند ) .


‏اگرچه انسان هم به وجود کارنی تین نیازمند است اما دانشمندان تشخیص داده اند که این ماده از طریق اسید های آمینه ضروری در کبد و کلیه ساخته می شود . این مأده در بدن همه ساخته می شود به جز کسانی که به نقایص ژنتیکی نادر مبتلا هستند . به علاوه کارنی تین به مقدار کافی در رژیم غذای مخلوط تولید شده و ‏کالری لازم را تامین می کند . گوشت قرمز بهترین منبع کارنی تین بشمار می رود .


مکانیسم فعالیت کارنی تین


‏زمانی که نقش فیزیولوژیکی کارنی تین در انتقال اسیدهای چرب با زنجیره های بلند به میتوکندری ( موتور خانه سلول ) فاش شد علاقه ورزشکاران پرورش اندام ‏نسبت به مصرف این ماده افزایش یافت زیرا با استفاده از آن می توانستند چربی ‏اضافی را سوزانده و انرژی لازم را تولید کنند. ورزشکاران پرورش اندام معتقدند که این کار دقیقأ مثل این است که مقداری سوخت به کوره حمل کنند.


‏90 درصد‏ از کارنی تین موجود در بدن در قلب و ‏ماهیچه اسکلتی ذخیره می شود. اگر با افزایش کارنی تین و اسید چرب موجود در عضلات بتوان فعالیت آنزیم های میتوکندری را افزایش داد در این صورت به راحتی می توان از اسید های چرب استفاده کرده و ‏مقدار مصرف را افزایش داد . نتیجه چنین اقدامی این است که چربی موجود در بدن کاهش یافته و قهرمان با آن , گلیکوژن ماهیچه ها و ‏گنجایش تمرین افزایش می یابد. شاید اثرات کارنی تین به این علت ظاهر شود که انگیزه ای جهت آنزیم فعالیت دهیدروژناز نمک اسید پیروویک بوجود می آید. این آنزیم مسیر نمک اسید پیروویک را از لاکتات به ایجاد متیل کارنی تین تغییر می دهد و ‏این امکان را فراهم می سازد که تعداد زیادی از اسید های چرب وارد میتوکندری شوند . به علاوه این امکان را فراهم می سازد که مقدار بیشتری از ا ین اسید های چرب به عنوان منبع انرژی بکار بروند.


‏شواهد علمی موجود هم ورزشکاران پرورش اندام و هم تولید کنندگان کارنی تین را تشویق می کند و بر سرذوق می آورد. در 10 سال گذشته تحقیقات علمی و ‏پزشکی متعددی روی کارنی تین و نقش ارزنده آن صورت گرفته است . داروسازان نیز سرگرم بررسی این مطلب هستند که از مشتقات کارنی تین ( نظیر کارنی تین – l ‏پروپیونیل ) جهت درمان بیماران قلبی و سایر ییماران استفاده کنند. ( اکنون این مطلب در حال بررسی است که کارنی تین یک عامل داروی است و ‏در صنعت داروسازی بکار رود.)


‏به علاوه کارنی تین – l ‏که در اکسیداسیون بتای چربی های موجود در میتوکندری بکار می رود, در متابولیسم انشعاب زنجیره اسیدهای آمینه از بین بردن خواص سمی آمونیاک تولید اوره و همه فعالیت های حساس که جوان ورزشکاران پرورش اندام اهمیت دارد و ‏رل ارزنده خود را ایفاء می کند.


کتون


‏گاهی اوقات چربی به علت متابولیسم به کتون تبدیل می شود .کتون در دستگاه عصبی مرکزی و همچنین عضلات اکسید می شود . دو کتونی که از نظر خواص ییولوژیکی اهمیت دارند عبارتند از : اسید استراتیک و ‏اسید بتا – هیدروکسی بوتیریک. هنگامی که شخص روزه گرفته با محدودیت شدید کالری مواجه شده و یا ‏تمریناتی اجرا می کند که به موجب آن ذخایرگلیکوژن مصرف می شود لازم است قند خون در محدوده معین خود حفظ شود تا ا‏ینکه کتون ها به مقدار لازم تولید شوند . هورمون ها همراه با انسولین ،گلوکاگون ،هورمون رشد، اپی نفرین ‏(آدرنالین ) و ‏کورتیزول در فعالیت شیمیایی مربوط به تولید منابع انرژی مورد نیاز بدن دخالت داشته و عمل تنظیم چنین فعالیتی را بر عهده دارند.


‏گلوکاگون هورمونی است که در پانکراس تولید می شود . زمانی که انسولین کاهش می یابد بر مقدار هورمون گلوکاگون افزوده می شود . در نتیجه نه تنها قند خون بلکه غلظت کارنی تین کبد هم افزایش می یابد . به همین دلیل فعالیت تولید کتون در کبد افزایش می یابد . زمانی که انگیزه لازم جهت انجام چنین فعالیتی فراهم می شود میزان تولید کتون به مقدار اسیدهای چرب آزادی بستگی پیدا ‏می کند که از تجزیه ذخاپر چربی مشتق می شوند. در ضمن پیش از مقدار تولید ‏کتون و ‏مقدار اسیدهای چرب ازاد یک نسبت مستقیم وجود دارد.


‏کاهش قند خون( هپپوگلیسمی ) و ‏روزه سبب افزایش گلوکاگون و هورمون رشد و ‏اپی نفرین می شود . افزا یش این مواد منجر به افزایش اسید های چرب آزاد و کتون ها شده و بنابراین به کاهش کاتابولیسم پروتئین موجود در عضلات کمک می کند.


‏کتون ها نه تنها منبع مؤثر انرژی بشمار می روند ( گلوکز و گلیکوژن را در عضلات ذخیره می کنند ) بلکه انگیزه ای جهت ترشح هورمون رشد فراهم می کنند. آزمایشات علمی نشان می دهد که مصرف بتا هیدروکسی بویتر است مقدار کا تابولیسم پروتئین افراد چاق را که تحت رژیم لاغری قرار می گیرند کاهش می دهد .


‏اگر بافت ها بخواهند از کتون ها استفاده کنند نیازی به وجود کارنی تین ندارند اما کارنی تین می توانند بر مقدار تولید کتون ها بیفزایند .


مکمل کارنی تین


‏کارنی تین ساختگی به شکل خوراکی و تزریقی وجود دارد و ‏روزانه به مقدار 500-100 میلی گرم مصرف می شود . چنین مکملی می تواند کریتن همه بدن و همچین کبد را افزایش دهد و ‏ممکن است به افزایش تولید کتون استفاده از اسید های چرب آزاد و افزایش تجزیه بافت چربی منجر شود. همانطور که گفته شد ممکن است کتون از کاتابولیسم پروتئین جلو گیری کند.


‏شاید این حقایق برای آن دسته ورزشکارانی مفید باشد که مایلند از مقدار چربی و وزن خویش کاسته و‏همزمان با آن قدرت و اندازه عضلا تشان را در سطح حداکثر حفظ کنند. استفاده از چنین موادی سرعت کاهش وزن رو افزایش نمی دهد بلکه ممکن است مرتب کاهش بافت چربی به بافت غیر چرب را افزایش دهد .


‏شاید در جریان فعالیت ها و تمریات طولانی بتوان از این ترکیبات به نحو مؤثری استفاده کرده و ‏تجزیه پروتئین عضلات را به حداقل ممکن رساند . بنابراین مفید ترین خاصیت مکمل کارنی تین و ‏کتون ها عبارتند از : قابلیت انها در افزایش تولید و ‏استفاده از اسیدهای چرب آزاد و‏کتون ها . در نتیجه هنگامی که روزه می گیرید و یا تمرین اجرا می کنید پروتئین عضلات به خوبی حفظ می شود. در ضمن مکمل کارنی تین – l ‏در درمان عوارض ناشی از کمبود کارنی تین _ l ‏و عوارض وابسته به آن از قبیل اختلال مزمن عضله قلب در دو ضعف عضله اسکلتی مؤثر واقع می شود. این مسئله در مورد کاهش جریان خون بافت نیز صدق می کند .


‏اگرچه شواهد مستقیمی در دست نیست که نشان دهد کارنی تین در افراد غیر ورزشکار هم موثر واقع می شود اما بررسی های زیادی، که تا این لحظه صورت گرفته است نشان می دهد کارنی تین – l ‏افرادی مفیدی روی گنجایش و ‏کارایی ورزشکاران باقی می گذارد. در سایر تحقیقات نیز مشخص شده است که کارنی تین – l ‏ظاهرأ کارایی ورزشی افراد را افز ایش نمی دهد. مسلمأ تحقیقات بیشتری باید صورت گیرد تا خاصیت ارگوژنیک کارنی تین را تعیین کند.


‏کارنی تین تحت شرایط خاص می تواند اثرات بیشتری روی ورزشکاران باقی – ‏بگذارد. مثلا ممکن است کارنی تین مکمل مؤثر و ارزشمندی باشد که در رژیم غذایی پرچربی عمل می کند . ظاهرأ کارنی تین ( بویژه کلستروم سرشار از کارنی تین می باشد ) یک ماده غذای مقوی و ارزشمند برای نوزادانی است که چربی منبع اصلی تامین انرژی مورد نیاز شان می باشد .


آ‏یا کارنی تین _ l ‏می تواند ا ثرات خستگی تمرین را از ‏بین ببرد ؟


‏عده ای از ورزشکاران از کارنی تین l ‏استفاده می کنند تا اثرات ناشی از خستگی را در خود از بین ببرند ( در نتیجه بازده کار افزایش می یابد ) و ‏در جریان تمرینات طولانی و رژیم غذایی هم ‏پروتئین ضروری عضلات را به مقدار کمتری از دست بدهند . کارنی تین – l ‏به دو طریق عمل می کند که عبارتست از :


1) افزایش تغییرات لیپید موجود در عضلات درحال ‏فعالیت که به ذخیره شدن گلیکوژن می انجامد و در نتیجه به شخص توانایی می دهد تا تمرین با وزنه های ‏سنگین را به مدت بیشتری ادامه دهد .


2) جلوگیری از خونریزی در کارنی تین _ l ‏آزاد و استری موجود در پلاسما و عضلات زیرا مقدار یک یا دو تا از این ترکیبات در تمریات سنگینی که چندین و چند مرتبه تکرار می شوند کاهش ‏می یابد .


‏دکتر مائورو . ج. پاسکال استاد دانشگاه تورنتو است که به عنوان مشاور بین المللی ورزشکاران و سازمان های ورزشی عمل می کند . قبلأ به مقام قهرمانی لیفت قدرتی دست یافته و کتاب ها و‏مقاله های متعددی راجع به کاربرد دوپینگ درورزش نوشته است.


مترجم: عطاء ا.. محمد علی نژاد


منبع : علم و عضله
Reply
#51
مشکل اصلی در حمایت از کارنیتین به عنوان یک چربی سوز این است که در افراد به اندازه کافی در بدنشان سنتز تولید کارنیتین جهت کمک به روند اکسید شدن چربی صورت نمی-گیرد.
در دسته-بندی، از ال - کارنیتین به-عنوان یک محصول ثانوی آمینواسید به-دلیل قابلیت سنتز شدن آن در صورت حضور موادغذائی مشخصی نام برده می-شود.
از عمده آمینواسیدهای مورد نیاز می-توان به lysine و methoin اشاره کرد که البته حضور یکسری مواد غذائی همچون ویتامین C و آهن نیز از اهمیت خاصی برخوردار است. عمده-ترین عملکرد ارنیتین کمک به حمل زنجیره-های بلند اسیدهای چرب به داخل سلول-های پروئینی یا همان میتوکندری می-باشد.

از آنجائی که اکسید شدن چربی در داخل میتوکندری به-وسیله پروسه بتا اکسیداسیون صورت می-گیرد. بدون کارنیتین. چربی نمی-تواند وارد سلول گردد و بدین ترتیب هیچ چربی-سوزی و یا اکسید چربی انجام نمی-شود. این خاصیت کارنیتین باعث شهرت آن به-عنوان یک مکمل چربی-سوز شده است.


کارنیتین برای اولین بار در سال ۱۹۰۵ از طریق گوشت استخراج شد. عمده کارنیتین در عضله ذخیره می-شود. به-گونه-ای که میزان ان در عضله حدود ۵۰ تا ۲۰۰ برابر بیشتر از کارنیتین موجود در پلاسمای خون می-باشد. بهترین منبع تأمین کارنیتین از طریق رژیم غذائی گوشت و محصولات لبنی می-باشد.

مقدار متوسط دفع کارنیتین از طریق بدن به صورت روزانه حدود ۶۰ میلی-گرم است که عمدتاً از راه ادرار و صفرا این کار صورت می-گیرد در صورتی که فرد در رژیم غذائی-اش از گوشت و محصولات لبنی استفاده نکد این میزان دفع تا کمتر از ۲۰ میلی-گرم در روز کاهش می-یابد. برخی شواهد دال بر این است که کولین Choline دارای ساختار شیمیائی مشابه با کارنتین می-باشد و به نظر می-رسد به حفظ کارنیتین در بدن کمک می-کند.

هنوز بر سر مکمل کردن کارنتین به-عنوان یک اکسید کننده چربی بحث و جدل وجود دارد. اما این ماده غذائی دارای خواصی است که کمتر شناخته شده-اند. اینها خواصی هستند که باعث افزایش بازدهی تمرین می-گردند.

کارنتین به کاهش سطح لاکتیت Loctate در طول تمرین کمک می-کند و بدین ترتیب منجر به کاهش خستگی و افزایش استقامت در تمرین می-شود. تحقیقات زیادی نشان داده است که کارنتین باعث ارتقاء روند ریکاوری پس از تمرین با شدت می-شود. به افرادی که به-صورت روزانه و برای مدت ۳ هفته ۳ گرم کارنتین داده شده بود درد عضلانی کمتری را پس از تمرین تجربه کرده بودند. ضمن اینکه میزانانزیم عضله مربوط به آسیب-دیدگی عضلات بر اثر تمرین نیز در آنها کاهش یافته بود.

(تصور بر این است که این تأثیر از طریق افزایش استواری غشاء بین سلولی به-وسیله کارنتین موجود در عضله صورت می-گیرد.

کارنتین همچنین به کاهش تأثیر رادیکال-های آزاد کمک می-کند. رادیکال-های عضلات محصولات ثانوی هستند که بر اثر متابولیسم اکسیژن ایجاد می-گردند و موجب تورم عضلانی و تأخیر در ریکاوری کامل عضلانی می-شوند. تمرینات سخت باعث می-شود که به صورت موقتی سیستم ایمنی بدن تنزل پیدا کند و زمانی که این شرایط بروز نماید بدن مستعد ابتلاء به هر نوع بیماری عفونی می-گردد. به-نظر می-ِس کارنتین در کمک به پایداری و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن پس از تمرین نقش مهمی دارد.

یکی از فواید دیگر کارنتین کمک به ارتقاء تسعه سلول-ها قرمز ون جدید در بدن می-باشد که بدین ترتیب بر میزان حمل اکسیژن به داخل عضلات نیز افزوده می-شود. دوز صرفی کشنده کارنتین حدود ۶۳۰ گرم در روز می-باشد که خوشبختانه شانس اینکه یک نفر بخواهد این مقدار را دریافت کند تقریباً غیرممکن است چون این احتمال وجود دارد که تنها در صورت دریافت ۶ گرم کارنتین دچار اسهال شوید.

میزان توصیه شده کارنتین دریافتی به صورت روزانه حدود ۲ تا ۴ گرم می-باشد که می-بایست آن را نیز تقسیم کرده و در وعده-های مجزا دریافت کرد مصرف ۲ گرم کارنتین پس از تمرین هم به روند ریکاوری کمک می-نماید و هم از احساس درد عضلانی بیش از حد پس از تمرین می-کاهد.



L- کارنیتین؛ مکمل پروتئینی در ورزشکاران

[Image: 1355520414222592041821742816118219890200126.jpg]


عرضه کنندگان این مکمل معتقدند مصرف مکمل کارنی تین موجب افزایش ذخایر این ماده درعضلات گردیده و در نتیجه انتقال اسیدهای چرب از غشای میتوکندری با سهولت بیش تری انجام شده و اکسیداسیون چربی ها با کفایت بیش تری انجام می شود. بر این اساس، مصرف مکمل کارنی تین را عاملی جهت افزایش کاتابولیسم چربی ها و در نتیجه کاهش وزن و افزایش توان فعایت های هوازی معرفی می نمایند.
مصرف مکمل این ماده پس از گزارش رسانه ها مبنی بر آن که قهرمانی تیم ملی فوتبال ایتالیا در جام جهانی 1982 با مصرف مکمل کارنی تین مرتبط بوده است، افزایش چشم گیری داشت.
ال کارنیتین دوست قلب می باشد، به طوری که سال های متمادی برای درمان بیماری های قلبی استفاده می شده است. علاوه بر این، مطالعات نشان داده است که این ماده می تواند بازده و عمکرد قلب را با استفاده از تحریک تدارک انرژی برای قلب و پیشرفت همه کارهای آن افزایش دهد. مکملکارنیتین سبب کاهش تری گلسیرید در افراد با تری گلسیرید بالا می شود.
بسیاری از بدنسازان از این مکمل به دلایل زیر استفاده می کنند:

1) موجب پیشرفت رشد عضله و ماهیچه می شود.
2) انرزی را افزایش می دهد.
3) به سوزاندن چربی کمک می کند.
4) به پیشگیری از خستگی عضله کمک می کند.
به نظر می رسد که کارنیتین مکمل امنی باشد ولی به شرط آن که توصیه های کارخانه های سازنده آن مبنی بر دقت در مقدار مصرف را رعایت نمایید. به طوری که دریافت روزانه آن بیش از 4 گرم در روز نباشد.
از اثرات جانبی مصرف کارنیتین باید گفت: مصرف زیاد آن موجب شادی و سرخوشی نسبتا کمی می شود که می تواند گهگاهی برای پیشرفت وضعیت ذهن و فکر ما مفید باشد. از دیگر اثرات جانبی کارنیتین باید گفت، اگراین ماده بیش از 3000 میلی گرم در روز مصرف شود، ممکن است بدن فرد، بوی ماهی بگیرد. حالت تهوع، اسهال، استفراغ و سردرد نیز در برخی افراد دیده شده است.
اگرچه برخی مطالعات نشان گر آن است که با مصرف روزانه 6- 1 گرم از این ماده سطح پلاسمایی آن افزایش می یابد، لیکن براساس برخی مطالعات انجام شده مصرف مکمل کارنی تین با افزایش ذخایر درونی این ماده همراه نبوده است. بنابراین در خصوص این مکمل مطالعات بیشتری مورد نیاز است.
مطالب گفته شده درباره کارنیتین مربوط به نوع L آن می باشد. نوع D آن فقط تحت نظر پزشک تجویز می شود، زیرا مصرف آن اثرات جانبی زیادی دارد.
تخلیه بافتی کارنیتین در بزرگسالانی که همودیالیز می شوند، افراد با بیماری کبدی و در شیرخواران نارس گزارش شده است.




خالق من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛
ودوزخی دارد، به گمانم کوچک و بعید؛
و در پی دلیلیست که ببخشد ما را...

Reply
#52
آشنایی با ال - کارنیتین


کارنیتین و نوع رایج آن، ال- کارنیتین (L-Carnitine) نوعی آمینو اسید است
که به طور طبیعی در بدن انسان تولید می‌شود و به متبولیسم تبدیل جربی به انرژی نقش مهمی دارد.


کارنیتین در کلیه و کبد تولید و در بافت‌های عضلانی، قلب، مغز و اسپرم ذخیره می‌شود.


معمولاً میزان مورد نیاز ال- کارنیتین در بدن به طور طبیعی تولید می‌شود ولی بعضی افراد به دلیل عدم توانایی بدنشان برای تولید و رساندن آن به بافت‌ها، دچار کمبود این ماده می‌شوند.


بعضی بیماری‌های مانند آنژین یا لنگش متناوب (نوعی نارسایی قلبی عروقی) و داروها می‌توانند باعث کاهش میزان ال-کارنیتین بدن شود.


منبع اصلی ال‌- کارنیتین در بدن گوشت قرمز و لبنیات است. گوشت ماهی و پرندگان، گندم، آواکادو و کره بادام زمینی نیز دارای میزان مورد نیاز ال–کارنیتین هستند.


موارد مصرف


از ال- کارنیتین برای افزایش تعداد گلبول‌های قرمز در بیماران کلیوی استفاده می‌شود.


دانشمندان ایتالیایی در مطالعه‌ای دریافتند در مردانی که برای 4 ماه روزانه 3 گرم ال – کارنیتین مصرف کردند، تعداد و کیفیت اسپرم‌ها افزایش یافت و میزان بارداری همسران آن‌ها تا 20 درصد افزایش یافت.


مطالعه‌ای دیگر نشان می‌دهد که ال-کارنیتین سطح کلسترول و تریگیلیسیرید خون را کاهش و میزان کلسترول مفید (HDL) را افزایش می‌دهد.


بعضی ورزشکارها از مکمل‌های ال-کارنیتین که بسیار مورد تبلیغ شرکت‌های تولید کننده مکمل قرار می‌گیرد؛ برای سوزاندن چربی‌های اضافی و تولید انرژی هنگام تمرین‌ها عضلانی استفاده می‌کنند. اگرچه شواهدی در مورد مفید بودن ال – کارنیتین در قدرت عضلانی برای بدن سازی وجود دارد ولی پزشکان هنوز به طور کامل در این مورد اتفاق نظر ندارند.


کارنیتین همچنین به یکی از مکمل‌های اصلی بدن‌سازی تبدیل شده‌است و شرکت‌های تولید کننده مکمل بدن‌سازی، این ماده را با مارک‌های مختلف تولید می‌کنند.


اشکال کارنیتین به عنوان مکمل


ال–کارنیتین رایج‌ترین نوع کارنیتین است و به صورت مکمل در داروخانه‌ها یافت می‌شود. فرم‌های دیگر کارنیتین به نام استیل- ال- کارنیتین و پروپینول – ال – کارنیتین نیز در بعضی موارد توسط پزشک تجویز می‌شود.


احتیاط


از مصرف دی-کارنیتین (D-Carnitine) به شدت خودداری کنید چون با فرم طبیعی کارنیتین تداخل دارد و عوارض جانبی متعددی دارد.


مصرف کارنیتین در زنان باردار فقط باید با مشورت با پزشک انجام شود.


اگر بیماری کلیوی و اختلال غده تیروئید دارید، از مصرف کارنیتین خودداری کنید و یا با پزشک مشورت کنید.


اسنوکومارول و وارفارین، که برای کاهش انعقاد خون مصرف می‌شوند و همچنین هورمون‌های دارویی تیروئید با ال- کارنیتین تداخل دارد.


دوز مصرف


کارنیتین را طبق دستور پزشک و یا دستور زیر مصرف کنید:


کمبود کارنیتین در افراد بالغ: 990 میلی‌گرم، دو یا سه بار در روز
درمان اثرات مصرف والپروئیک اسید: 50 تا 100 میلی‌گرن در روز در سه یا چهار وعده
نازایی مردان: 2 گرم ال کارنیتین به همراه 1 گرم ال – استیل- کارنیتین در روز

منبع :جام جم
مرا به هيچ بدادى و من هنوز برآنم
كه از وجود تو مويى به عالمى نفروشم
http://www.atizo.se/shop/
Reply
#53
فواید جانبی ال-کارنیتین

تهیه و تنظیم مقاله : محسن رمضانی ( روزنامه نگار ، مربی بدنسازی )

ال کارنیتین، که اغلب به نام کارنیتین شناخته می‌شود، یک آمینو اسید است. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، توضیح می‌دهد که این ماده می‌تواند به بدن شما کمک کند تا از طریق فرایندی بهنام اکسیداسیون چربی، چربی را به انرژی تبدیل کند.

اثرات کارنیتین، فقط محدود به این فرایند نمی‌شود، بلکه ممکن است بخاطر توانایی‌اش در کاهش استرس اکسیداتیو، بتواند انواع مشکلات پزشکی را نیز درمان کند.

*کاهش وزن

به گفته‌ی مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، کارنیتین معمولا برای کاهش وزن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مرکز توضیح می‌دهد که ممکن است کارنیتین با افزایش توده‌ی عضلانی، باعث شود که وزن بیشتری از دست دهید.افزایش توده‌ی عضلانی منجر به افزایش سرعت سوخت و ساز شما می‌شود، که یعنی شما کالری بیشتری در طول روز می‌سوزانید. علاوه بر این، مرکز پزشکی دانشگاه مریلند می‌گوید که ممکن است کارنیتین، توده‌ی چربی را کاهش دهد. با اینحال این موسسه یادآوری می‌کند تحقیقی که این مزیت را برای کارنیتین برشمرده، چندان قانع کننده نیست.

*کاهش استرس متابولیک

اگرچه ورزش فواید زیادی برای سلامت کلی شما دارد، اما منجر به استرس متابولیک نیز می‌شود، که می‌تواند اثراتی مانند تجمع آمونیاک بوجود آورد. با این حال بعضی تحقیقات نشان می‌دهند که ممکن است کارنیتین، قادر به کاهش اثرات استرس متابولیک باشد.

مطالعه‌ای که در نسخه‌ی دسامبر ۲۰۰۸ «مجله بین المللی تغذیه ورزشی و متابولیسم تمرینی» منتشر شد، نشان می‌دهد که مصرف دو گرم مکمل کارنیتین در روز، منجر به کاهش تجمع آمونیاک می‌شود. این محققان می‌گویند که شاید مصرف مکمل کارنیتین بطور منظم بتواند استرس متابولیک مرتبط با ورزش را کاهش دهد.
Reply
#54
من از این ماه باید مکمل‌های پروتئینی رو شروع کنم (به این درجه از عرفان رسیدم هورا D: ) مربیم گفت قرصش رو بخورم گفت ایرانیها مزه گچ میده و بدرد نمیخوره و اینکه مایع هم خوب نیست،پستها رو کامل خوندم دیدم اکثریت مایع مصرف میکنید حالا سئوال پیش اومده برام که چون خیلی وقته مصرف میکنید مایع هم مشکلی نداره براتون یا چی؟
و اینکه آیا عوارضی داره؟من چون اولین بارمه دارم مکمل به این صورت میخورم یکمی نگرانم میشه لطفا کمک کنید؟
مرسی
Reply
#55
Siahposh, post: 109916, member: 1405 Wrote:من از این ماه باید مکمل‌های پروتئینی رو شروع کنم (به این درجه از عرفان رسیدم هورا D: ) مربیم گفت قرصش رو بخورم گفت ایرانیها مزه گچ میده و بدرد نمیخوره و اینکه مایع هم خوب نیست،پستها رو کامل خوندم دیدم اکثریت مایع مصرف میکنید حالا سئوال پیش اومده برام که چون خیلی وقته مصرف میکنید مایع هم مشکلی نداره براتون یا چی؟
و اینکه آیا عوارضی داره؟من چون اولین بارمه دارم مکمل به این صورت میخورم یکمی نگرانم میشه لطفا کمک کنید؟
مرسی
ورودتون رو به سایت حوشامد میگم.
جای هیچ نگرانی ای نداره. بهتره از داروخانه تهیه کنید. سعی کنید تمرینات هوازی مناسب داشته باشید و امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید.
موفق باشید
Reply
#56
نظرتون در مورد یافته های جدید که میگه ال کارنیتین باعث انسداد عروق قلب میشه چیه ؟ البته دکتر جیم استوپانی این موضوع رو رد کرده و میگه قبول نداره ....
Reply
#57
vivaldi, post: 109918, member: 116 Wrote:نظرتون در مورد یافته های جدید که میگه ال کارنیتین باعث انسداد عروق قلب میشه چیه ؟ البته دکتر جیم استوپانی این موضوع رو رد کرده و میگه قبول نداره ....
شخصا همیشه توصیه الکارنتین رو از زبون پزشک و داروساز شنیدم. اولین بارمه چنین چیزی میشنوم
Reply
#58
vivaldi, post: 109918, member: 116 Wrote:نظرتون در مورد یافته های جدید که میگه ال کارنیتین باعث انسداد عروق قلب میشه چیه ؟ البته دکتر جیم استوپانی این موضوع رو رد کرده و میگه قبول نداره ....

کدوم یافته ها ؟ لینک بده جایی دیدی

الکارنیتین رو پزشک ها مخصوص بیماران قلبی تجویز میکنن واسه درمان !


خالق من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا و بزرگ؛
ودوزخی دارد، به گمانم کوچک و بعید؛
و در پی دلیلیست که ببخشد ما را...

Reply
#59
این مطلبو منم خوندم خیلی برام سوال بود موضوشم اینه که الکارنیتین داخل گوشت قرمز میتونه باعث مشکلات قلبی میشه
http://www.health.harvard.edu/blog/new-s...1304176083
Reply
#60
در یک برنامه که منوتو از بی بی سی خریده بود و ترجمه کرده بود اولین بار شنیدم، بعد هم سرچ کردم دیدم جیم استوپانی موضع گیری کرده، اینم لینکش :
http://www.bodybuilding.com/fun/ask-the-...itine.html
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)